Hierontaa ja vartalon sokerointia – Nails Paris palvelee Turun Kupittaalla

Varaa aika

Nails Paris tarjoaa hierontaa sekä vartalon sokerointia Turun Kupittaalla.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi. Voit varata ajan puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä ajanvarauslomakkeella. Varaa itsellesi tai läheisellesi rentouttava hetki kiireisen arjen keskelle!

Katso yhteystietomme

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on hyvä ja terveellinen keino hoitaa erilaisia lihasvaivoja ja nopeuttaa aineenvaihduntaa. Hieronta myös vähentää stressiä ja antaa rentoutuneen olon koko päiväksi.


Klassinen hieronta on vanha, paljon tutkittu ja tehokkaaksi todettu hoitomuoto, jolla voi laukaista monenlaisia jännitystiloja sekä helpottaa kipuja. Vilkastuttamalla verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, se myös nopeuttaa haitallisten kuona-aineiden poistumista kehosta.


Hieronnalla voidaan myös pehmentää arpikudosta sekä estää sen kovettumista ja tarttumista lihaskudokseen. Tällä tavalla mahdollistetaan lihasten joustavuus ja raajojen hyvä liikkuvuus. Hieronta siis ennaltaehkäise monia vaivoja. Varaa aika hierontaan jo tänään!

Saat meiltä myös käsi- ja jalkahoidot

Sokerointi

Sokerointi on tehokas tapa poistaa ihokarvat pienimpiäkin karvoja myöten. Vartalosokeroinnissa käytetään sokeria ja tarkkaa tekniikkaa, jolla ei poisteta pelkkiä ihokarvoja, vaan myös kuollut ihosolukko. Tällä tavalla saadaan karvaton, pehmeä, silkkinen ja terve lopputulos. 


Nails Parisissa sokeroinnit tekee koulutettu Alexandria Professional -sokerointiammattilainen. Alexandria Professional on kansainvälisesti tunnettu, menestynyt ja palkittu brändi. Alexandria Professionalin sokerointituotteet ovat hajusteettomia ja vegaanisia. Alexandria Professional -koulutus takaa sen, että sokeroinnin tekee taitava ammattilainen laadukkaita ja turvallisia tuotteita käyttäen.


Sokerointi sopii loistavasti koko kropalle – sillä voidaan siistiä niin bikinirajat, sääret, reidet, kainalot, käsivarret, kasvot, genitaalialue kuin kulmakarvat.

Hinnasto

Klassinen hieronta 60 min 45€
Klassinen hieronta 45 min40€
Säärten sokerointi35€
Reisien sokerointi40€
Kainaloiden sokerointi24€
Brasilialainen sokerointi70€
Bikinilinjan sokerointi25€
Käsivarsien sokerointi28€