Rentouttava ja hoitava käsihoito & jalkahoito Turun Kupittaalla

Varaa aika

Käsi- ja jalkahoito

Nails Parisilta saat rentouttavat sekä hoitavat käsi- ja jalkahoidot. Toimipisteemme sijaitsee Kupittaalla, Turussa. Palveluihimme kuuluvat manikyyrit, parafiinihoidot, pedikyyrit, spa-jalkahoidot sekä varpaankynsien lakkaukset ja lakkausten poistot.

 

Ota yhteyttä ja varaa aika käsi- tai jalkahoitoon! Tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostilla. Voit varata ajan myös sivustoltamme löytyvällä ajanvarauslomakkeella.

Ota meihin yhteyttä

Käsihoidot

Ovatko kätesi tai kynsinauhasi päässeet kuivumaan talven myötä tai lohkeilevatko kyntesi? Ammattilaisen tekemällä käsihoidolla saat kätesi ja kyntesi taas hyvään kuntoon! 

Me teemme käsillämme paljon ja elämä sekä aika jättää niihin jälkensä. Hyvin hoidetuilla käsillä teet kuitenkin hyvän vaikutukset, sillä se kertoo että sinulla on aikaa huolehtia itsestäsi. Käsihoito on lisäksi mukava ja rentouttava hetki!

Jalkahoidot

Jalkahoitoihin sisältyy jalkakylpy sekä itse hoidollinen osuus. Siihen kuuluu tarpeidesi mukaan kynsien, kynsinauhojen, kovettumien sekä mahdollisten syylien ja känsien käsittely. Jalkahoidon lopussa jaloille levitetään virkistävä voide, joka jättää jalkoihisi raikkaan tunteen pitkäksi aikaa. Voit myös täydentää jalkahoitoa yhdistämällä siihen esimerkiksi varpaankynsien kestolakkauksen. Muista hemmotella jalkojasikin – ne kantavat sinua joka päivä!

Saat meiltä myös hierontaa

Parafiinihoito

Parafiinihoito kestää 15–30 minuuttia. Hoidossa käytettävä parafiini sulatetaan parafiinilämmittimessä, joka pitää aineen tasaisen kuumana, noin 50–55 asteisena. Kädet tai jalat kastetaan parafiiniin useamman kerran. Iholla parafiini jäähtyy hitaasti, siirtäen lämmön hoidettavaan kohteeseen. Paras tulos parafiinihoidolla saavutetaan, kun se toistetaan 14 päivän välein.


Parafiinihoito vahvistaa kudoksia, edistää verenkiertoa ja kosteuttaa vähentäen ryppyjä. Se on erinomainen hoitomuoto kuivalle tai vanhenevalle iholle. Hoito auttaa myös kipeisiin niveliin ja lihaksiin ja se sopii hyvin myös esimerkiksi reumakäden kuntoutukseen yhdessä sormivoimistelun kanssa. Tällöin suositellaan 10 hoitokerran kokonaisuutta.

Hinnasto

 

Manikyyri

 

Sisältää kynsien viilaamisen, muotoilun, kynsinauhojen irrottamisen ja käsien kosteuttamisen voiteella.

25€
Käsien parafiinihoito ilman lakkausta40€
Parafiinihoito jaloille ilman lakkausta50€
Spa-jalkahoito ilman lakkausta40€
Spa-jalkahoito

Sisältää kestolakkauksen, kynsinauhojen siistimisen, kynsien leikkauksen ja viilauksen, voiteen ja kovettumien poiston.

70€
Varpaankynsien kestolakkaus

Kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, lakkaus ja voide. Ei sisällä vanhan lakan poistoa/huoltoa.

40€
Geelilaukkauksien poisto20€
Varpaisiin kynsinauhojen siistiminen20€