Nails Paris Turun Kupittaalla laittaa ja huoltaa kauniit rakennekynnet

Varaa aika

Rakennekynnet

Nails Paris tekee laadukkaita rakennekynsiä pitkällä kokemuksella Turun Kupittaalla. Tällä sivulla voit tutustua kynsipalveluihimme sekä hinnastoomme. 

Saat meiltä uudet akryyli- tai geelirakennekynnet sekä kestolakkaukset. Lisäksi teemme myös rakennekynsien huollot sekä vanhojen rakennekynsien poistot.

 

Ota yhteyttä Kupittaalla sijaitseviin kauneushoitoloihimme ja varaa aika! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä ajanvarauslomakkeella. Ja muistathan, että voit myös yllättää läheisesi ostamalla hänelle lahjakortin kauneushoitolaamme!

Ota meihin yhteyttä!

Geeli- ja akryylikynnet

Geeli- tai akryylirakennekynnet kiinnitetään omien kynsiesi päälle. Sekä geelillä että akryylillä voimme pidentää kynsiäsi ja tehdä niistä hyvin näyttävät tai vain lisätä niihin haluamasi väri ja lisätä kynsien vahvuutta – makusi mukaan. Kummallakin materiaalilla saadaan aikaiseksi kaunis ja kestävä lopputulos. 


Geeli- ja akryylikynsien suurin ero on niiden tekotavassa. Geeli on valmista massaa, joka kovetetaan UV-valolla levityksen jälkeen. Akryylimassa puolestaan tehdään nesteestä ja jauheesta, joka kovettuu päästessään kosketuksiin ilman kanssa. Rakennekynsiä kannattaa huoltaa kahdesta viiteen viikon päästä niiden laitosta, jotta ne pysyvät ehjinä ja kauniina mahdollisimman pitkään.

Tutustu myös ripsi- ja kulmapalveluihimme

Hinnasto

Uudet akryylikynnet geelilakkauksella

Rakennekynnet tehdään omien kynsien päälle akryylillä.

60€
Uudet geelirakennekynnet lakkauksella

Rakennekynnet tehdään omien kynsien päälle vahvistusgeelillä.

60€
Geelirakennekynsien huolto lakkauksella45€
Kynsihuolto

Rakennekynsien huollossa kynsistä viilataan vanhaa massaa ja täytetään uudella massalla sekä koristellaan halutulla tavalla. Suositeltu huoltoväli on omasta kynnen kasvusta riippuen 3–5 viikkoa. Pitkät kynnet: 5-10€ lisämaksu.

50€
Geelilakkaus

Sisältää kynsinauhojen hoidon, viilauksen sekä yksivärisen kesto- tai geelilakkauksen. Suositeltu huoltoväli on noin 2–4 viikkoa. Pituutta ei lisätä.

35€
Geelilakkaus huolto40€
Geelilakkauksien poisto20€
Rakennekynsien poisto30€
Kynsien koristelu 2-4€ per kynsi