Ripsienpidennys, ripsien huolto ja kulmien laminointi Turku

Varaa aika

Nails Paris Turun Kupittaalla laittaa ripset ja kulmat kuntoon pitkällä kokemuksella. Saat kauneushoitolastamme muun muassa ripsienpidennykset, volyymiripset, classic-ripset sekä kulmien laminoinnin, värjäyksen ja muotoilun.

 

Tutustu hinnastoomme alla ja varaa aikasi haluamaasi palveluun! Teemme kulmien laminointia ja ripsienpidennyksiä Malmilla sijaitsevassa kauneushoitolassamme. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivuiltamme löytyvällä ajanvarauslomakkeella.

Ota yhteyttä

Kulmien laminointi eli brow lift

Kulmien laminointi eli brow lift on uusi ja suosittu kauneushoito. Kulmien laminointi tarjoaa kulmien laittamiseen paljon uusia vaihtoehtoja, ja sillä saadaan aikaan luonnollinen, mutta näyttävä look. Laminoinnissa kulmakarvojen tyviä kohotetaan, jolloin kulmista tulee paksumman näköiset sekä tuuheammat. Käsittelyn yhteydessä kulmat myös muotoillaan ja värjätään toivomuksesi mukaan.


HUOM! Kulmia ei saa vahata tai kuoria ennen hoitoa.

Ripsienpidennys ja hoito-ohjeet

Saat meiltä myös erilaiset ripsienpidennykset klassisista pidennyksistä näyttäviin volyymiripsiin. Teemme ripsienpidennysten lisäksi myös ripsien kestotaivutukset. 

Ripsienpidennykset vaativat säännöllistä huoltoa. Voit kuitenkin parantaa pidennysten kestoa ja kuntoa hoitamalla niitä oikein. Tutustu alla ripsienpidennysten kotihoito-ohjeisiin:


1. Vältä saunomista 48 tuntia ripsien laiton jälkeen. Runsas saunominen voi heikentää pidennysten pysyvyyttä muinakin aikoina, sillä liima reagoi voimakkaisiin lämpötilanvaihteluihin.


2. Pese ripset päivittäin niille sopivalla öljyttömällä puhdistusaineella. Pelkkä vesipesu ei riitä. Puhtaanapito on erittäin tärkeää, jotta ripsiin ei pääse kertymään likaa, rähmää tai muita sellaisia epäpuhtauksia, jotka voisivat aiheuttaa tulehduksen.


3. Jotta etenkin volyymiripsien viuhkat pysyvät auki, on erittäin tärkeää, että

  • Harjaat ripset päivittäin. Ripsienpidennysten laiton yhteydessä saat harjaukseen soveltuvan ripsiharjan mukaasi.

  • Et hankaa ripsiäsi.

  • Et käytä ripsienpidennysten päällä ripsiväriä.

  • Tulet huollattamaan pidennykset 2–4 viikon välein. Ripset uusiutuvat runsaasti tänä aikana ja siksi huoltoon tuleminen on tärkeää, jotta varattu aika riittää pidennysten huoltamiseen.

Tutustu myös käsi- jalkahoitoihin

Hinnasto

 

Ripsien kestotaivutus / Lash Lift sis. kestovärjäys70€
Uudet volyymiripset70€
Ripsien huolto (volyymi)55€
Uudet klassiset ripset55€
Klassisten ripsien huolto50€
Kulmien kestovärjäys ja muotoilu30€
Ripsienpidennys (klassiset)60€
Pidennysten poisto30€
Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu30€
Ripsien värjäys kestovärillä20€